Keressük A Hónap Állatmentő Angyalait – vagyis: a ‘legjobb’ menhelyet, állatotthon!

A Hónap Állatmentő Angyalai - képTermészetesen MINDEN állatmenhely, állatotthon ‘a legjobb’ – hiszen a védtelen állatok számára sokszor az egyetlen lehetőséget jelentik, a dolgozók mindenhol nagy odaadással végzik a munkájukat, egyformán elismerésre méltók!  A címet tehát kéretik úgy érteni, hogy a sok (és egyformán jó) állatotthon és menhely közül minden hónapban azt keressük, amelyiknek éppen segítséget adhatunk. Csak ez hosszú lett volna címnek:)

Részletek:

Általános tapasztalat, hogy nem elegendő folyamatosan ömleszteni az információkat, felhívásokat, sokkal célravezetőbb, több segítséget jelent, ha koncentráljuk a figyelmünket – ezért mostantól, hónapról hónapra, egy-egy szervezetre fókuszálunk. Úgy gondoltuk, legjobb, ha nem önkényesen választunk, inkább valamennyire játékos formát adunk a dolognak.
Jelen akciónk lényege, hogy a legtöbb szavazatot gyűjtő (megszerző) állatmenhely/állatotthon – azon túl, hogy elnyeri A Hónap Állatmentő Angyalai címet – egy hónapra biztosíthatja magának a helyet az allatvedelem.com címlapján.

A nyertes szervezet tehát egy teljes hónapig minden hírét, felhívását, minden gazdára váró védencét, segítségkérését közzéteheti nálunk, és garantáltan minden nap egy cikkel a címlapunkon szerepel.
(Ez persze nem azt jelenti, hogy mások híreit ne osztanánk meg. Természetesen továbbra is várjuk a hazai állatvédők, állatmentők anyagait!)

A szavazás menete:

Minden hónapban a Facebookon indul a szavazás. (Érdemes csatlakozni a [új!] Facebook-oldalunkhoz, hogy mindig értesüljetek a hírekről.)

Egy kérdést teszünk közzé (pl.: Kik legyenek A Hónap Állatmentő Angyalai januárban?), amelyhez mindenki hozzáírhatja az általa kedvelt, támogatott menhely nevét (akár azét, amelyiknél dolgozik), és szavazhat a listán lévőkre. Kérjük, hogy legyetek figyelmesek, a szervezet pontos nevét adjátok meg, és ha lehet, várost is, valamint ne írjátok hozzá azt, ami már fent van!

Minden hónap 20-ig bővíthető a facebookos kérdőív, majd az aktuális lista átkerül ide, az oldalra. A két szavazás eredményét összesítjük. Így kapjuk meg a végeredményt.

Az első helyezett menhely a következő hónap minden napján szerepelni fog itt, az allatvedelem.com címlapján, a fent írtak szerint.

A nyertes a következő két hónapban nem indulhat szavazáson, ezzel szeretnénk biztosítani, hogy minél több szervezet részesülhessen a folyamatos címlapos jelenlétből.

Bizonyára lesznek olyanok, akik általában nem érnek el első helyet, de ne csüggedjenek, nekik is jut majd a nyilvánosságból (erről később).

A mostani (januári) szavazás próbahónap lesz – reméljük hamar elterjed a híre! – ezért most csak a Facebookon várjuk a szavazatokat, jelölteket. A nyertes februárban is indulhat a szavazáson, tekintsük tehát a januárt bemelegítésnek!

Előre is köszönjük minden Állatbarát közreműködését!

Frissítés: Már él a Facebookos-kérdőív.

About these ads

About allatvedelem.com

Minden, ami állatvédelem, állatmentés, menhelyek, állatvédő szervezetek, segítség, elveszett, talált állatok...

MINDEN hozzászólást örömmel fogadunk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.